Het werken aan je toekomst start nu!

Behaal het resultaat door eigen regie!

Waar sta je?   Wat wil je?   Wat doe je?

#Loopbaanadvies #Volgjeonderstroom #Passievollebaan #Regie #Loopbaan #Functie
De regie over jouw toekomst

Drie essentiële startvragen om zelf de regie te nemen en dan ook het lot , inhoud en richting van je loopbaan te bepalen.
Pak deze unieke prachtkans om dit vorm te geven.
   

 

 

“Het kopiëren van andermans CV en brief gaat mij echt niet helpen”.
“Hoe komt het dat ik geen hulp durf te vragen?”.
“Denk ik dat ik alles weet, en durf ik niet kwetsbaar te zijn?”.
“Hoe komt mijn nieuwe baan, een andere invulling van de huidige, echt tot stand?”.

                            Kies voor dit LoopBaanAdvies.


Wanneer dit je raakt, dan sta je echt stil bij jezelf. Om te willen leren, in tijd te investeren, om de nieuwe mogelijkheden vorm te geven. Binnen twee maanden verandert je kijk op wat je tot nu toe deed, sta je open voor een resultaat-aanpak.

 

Bereid jij je al voor op een leuke wending binnen je huidige functie of naar een andere baan? Het kan in ieder geval anders, omdat je met een nieuwe bril naar jezelf leert kijken. Mogelijkheden omgezet in kansen en acties. In 2019 gingen al ruim 20 mensen je voor. Met 100% succes.

Functies laten vormgeven door medewerkers, die daarin met hun persoonlijk-heid matchen en die hun talent kwijt kunnen in hun baan, bieden van nature wat organisaties nodig hebben. Als jij jezelf kunt zijn, zowel in werk als privé, ben je van binnen uit gemotiveerd en pas je in beide omgevingen toe om datgene te doen wat goed voor je is. En niet alleen voor jezelf.

 

In drie gesprekken van 1,5 uur, voorafgegaan door een on-line-assessment, krijg je inzicht in je talenten, de best passende werkomgeving en adviezen over gezondheid en geluk. Je eindigt met een advies en een actieplan waarmee je direct verder kunt. De doorlooptijd van een traject als deze is minimaal 3 weken en maximaal 8.

 

Voor wie?? Voor elke werkende of werkzoekende, tussen 25 en 55 jaar, en die toe is aan een wezenlijke verandering in zijn loopbaan. Een LoopBaanAdvies op maat gemaakt door eigen inbreng, in combinatie met de uitkomst van het assessment.

 

Kosten : Dit aanbod kost € 874,00 , incl. BTW. Het assessment en een hardcopy rapport is daarbij inbegrepen. Deze vorm van onkosten kunnen aftrekbaar zijn voor de belastingaangifte.

Resultaat: Het eigen actieplan zet je aan het werk in de aansluitende periode van maximaal 4 tot 8 maanden. De combinatie is ijzersterk met enkele hoofdstukken uit het assessment rapport My Full Potential

Start met die stap, een oriënterend gesprek!

Een uitnodiging voor een gesprek. Altijd zinvol.

Elk particulier traject begint met een gratis oriënterend gesprek, daarbij een voorstel en afspraken over inhoud, duur en locatie van het traject.  Jij bent daar vooral leidend in, de regie is aan jou. In drie bijeenkomsten van elk anderhalf uur werk je immers aan de doelstellingen en het behalen van het beoogde resultaat.

Interesse? Nieuwsgierig? Genoeg moed verzameld?

Neem contact op voor het eerste gesprek. Daarna zien we elkaar weer.