Mijn expertise is juist aandacht hebben voor mensen en teams. Inspiratie delen en samen bewust ingaan op ambitie, carrière en gewoon jijzelf.


Expertise staat bij Karma2coaching voor meer dan alleen het bezitten van ervaring, deskundigheid en mensenkennis. Het beoefenen van dit vak betekent ook aandacht hebben voor mensen; houden van het 'begeleiden' in de breedste zin; inspirerend en geïnspireerd samen bezig zijn. Aspecten die garant staan voor een 'ontmoeting' met onze klant. Niet alleen tijdens het traject, ook daarna. Met mij als door Noloc erkend loopbaanprofessional en NOBCO gecertificeerd coach ben je verzekerd van actuele en waardevolle expertise.

Eigen regie en op eigen kracht. Gebruik maken van inzicht, zelfkennis en durf.
Stap uit de rol van 'kan ik niet of mag ik niet'. Neem de regie van je eigen loopbaan

People don't need to be saved or rescued.
 People need knowledge of their own power and how to access it.


Hoe werk ik?

Met mijn werkwijze als loopbaanexpert maak ik je duidelijk dat jij de moeite waarde bent en dat je potentieel bezit. Kwaliteiten en talenten. Ik help je daarin te geloven, bewuste keuzes te maken en de weg te vinden naar succes. In met name loopbaanontwikkeling en personal branding betekent het dat je moeite gaat en zelfs moet doen om jezelf te leren begrijpen. De principes achter jouw handelen leert kennen en vanuit je eigen normen en waarden acties in gang zet.

 

Rode draad in deze verandering is het verbinden van lichaam, hoofd, hart, ziel. Of anders gezegd: het samenspel tussen fysiek, mentaal, emotioneel. We gaan je ontmoeten als totaal mens.

 

Welkom. 

Op de huidige en turbulente arbeidsmarkt gaan dingen niet meer vanzelf. Een buitengewone behoefte is ontstaan aan specifieke ondersteuning en maatwerk in loopbaantrajecten.


Specifiek. Iedereen in staat stellen de voorbereidingen op óf de verdieping  zelf in goede banen te leiden met eigen talent, ambitie en betekenis.  
Maatwerk. Inpassen van omstandigheden die elk persoon in zijn/haar eigen en karakteristieke achtergronden heeft en met net zoveel wensen voor morgen.

 

Mijn benadering, aandacht en focus zorgen voor dit onderscheidend vermogen.
Kijk hier wat klanten over dit vermogen aangeven.