13. maart 2018
De methode die al jaren met succes door mij wordt gehanteerd, bestaat uit drie aspecten : a. Hart en/of portemonnee Wil je werken vanuit je hart, je portemonnee of wellicht vanuit beide? b. Onderscheid tussen sterke en zwakke competenties Ga je door met de kennis en vaardigheden uit je oude functie? Of neem je afstand en ga je voor de echte competenties. c. Voorbereiding Maak tijd vrij voor een goede voorbereiding. Een CV kopiëren van iemand anders kan niet.
19. januari 2018
Solliciteren is ook jouw weg. De weg om te ontdekken wat je echt leuk werk vind, waar je passie ligt.
15. december 2017
Een kort verhaal over genegenheid en houden van . Een gesprek tussen twee jeugdigen die elkaar vertrouwen en alles delen. Een ‘kerstverhaal’ op zich.
03. november 2017
4 tips om door te blijven gaan, probeer deze nieuwe aanpak. Solliciteren is : lef, moed, doorzetten en niet opgeven. ‘Het gaat niet om vaak je valt, maar dat je elke keer weer opstaat’.
27. oktober 2017
Een tip in een verhaal over hoe je jezelf goed in de etalage kunt zetten bij het solliciteren
24. oktober 2017
Hoe maak je een CV en motivatiebrief persoonlijk ? Hoe zorg je ervoor dat men jouw kwaliteiten herkent als bruikbaar binnen dat bedrijf, die organisatie?
11. oktober 2017
"Eén hand voor je jezelf en één voor je werk". Zorg in je werk altijd eerst voor je eigen veiligheid en welzijn. Een belangrijk advies voor een duurzame gezondheid.
04. oktober 2017
In beweging komen doe je door stappen te nemen. Als je richting gekozen hebt, is het doel nabij.
28. september 2017
Deze blog is de start van een korte serie hoe je naar een nieuwe baan kunt komen. Voorbereiden is daarbij wel een issue waar tijd voor gevraagd wordt.
21. september 2017
4 tips die je in de voorbereiding en het gesprek helpen over wat wel of wat niet te vertellen.

Meer weergeven