Mijn expertise is juiste aandacht hebben voor mensen en teams. Inspiratie delen en samen bewust ingaan op ambitie, carrière en gewoon jijzelf.


Expertise staat bij Karma2coaching voor meer dan alleen het bezitten van ervaring, deskundigheid en mensenkennis. Het beoefenen van dit vak betekent ook aandacht hebben voor mensen; houden van het 'begeleiden' in de breedste zin; inspirerend en geïnspireerd samen bezig zijn. Met mij, de door Noloc erkend Register loopbaanprofessional en NOBCO nestor, ben je verzekerd van actuele en waardevolle expertise.
Ik houd van mijn vak, straal dat uit en breng dat op jou over.


#NLD #SZW #LBA
#LoopbaanOntwikkelAdvies

 

 

People don't need to be saved or rescued.
 People need knowledge of their own power
and how to access it.


In het vorige jaar waren de door SZW gesubsidieerde Nederland Leert Door (NLD) trajecten in no-time volgeboekt. Heb jij die kans gemist, lees dan hier verder.

Op de huidige en turbulente arbeidsmarkt gaan dingen niet meer vanzelf. Een buitengewone behoefte is ontstaan aan specifieke ondersteuning en maatwerk qua mens-zijn in loopbaantrajecten.


Specifiek. Iedereen in staat stellen de voorbereidingen op óf de verdieping  zelf in goede banen te leiden met eigen talent, ambitie en betekenis.  
Maatwerk. Inpassen van omstandigheden die elk persoon in zijn/haar eigen en karakteristieke achtergronden heeft en met net zoveel verschillende wensen voor morgen.

 

Mijn benadering, aandacht voor wat gezegd wordt of juist niet wordt uitgesproken (de onderstroom), alsmede focus zorgt voor het onderscheidend vermogen.

 

Als loopbaanadviseur maak ik duidelijk dat jij de moeite waarde bent en dat je potentieel bezit. Kwaliteiten en talenten. Ik help je daarin te geloven, bewuste keuzes te maken en de weg te vinden naar succes. In met name loopbaan-ontwikkeling betekent het dat je moeite gaat en zelfs moet doen om jezelf te leren begrijpen. De principes achter jouw handelen leert kennen en vanuit je eigen normen en waarden acties in gang zet.

 

Rode draad in deze verandering is het verbinden van lichaam, hoofd, hart, ziel. Of anders gezegd: het samenspel tussen fysiek, mentaal, emotioneel. We gaan je ontmoeten als totaal mens in je eigen omgeving. Bestaand, positief veranderd of nieuw.

 

Kijk hier wat klanten over dit vermogen aangeven.