Mijn expertise is juiste aandacht hebben voor mensen en teams.                     Inspiratie delen en samen bewust ingaan op ambitie,                            carrière en gewoon jijzelf.


Expertise staat bij Karma2coaching voor meer dan alleen het bezitten van ervaring, deskundigheid en mensenkennis. Het beoefenen van dit vak betekent voor mij ook aandacht hebben voor mensen; houden van het 'begeleiden' in de breedste zin; inspirerend en geïnspireerd samen bezig zijn.

Met mij, de door Noloc erkend Register loopbaanprofessional en NOBCO nestor, ben je verzekerd van actuele en waardevolle expertise. Ik houd van mijn vak, passie straal ik uit en breng dat op jou over.


Overzicht van producten- en dienstenaanbod

LoopBaanontwikkelAdvies LBA
LoopBaanontwikkelAdvies LBA

Hoeveel ruimte maak jij de komende weken om je functie te 'veranderen' ? De huidige of wellicht naar een nieuwe. Gewoon slechts 2 uiterst 3 keer op gesprek gaan en succes behalen. Zonder te veel stress en de volgende afwijzing.

Uiteindelijk op weg naar die droombaan, die ook voor jou bereikbaar is.

Doorstart op 45+ en NLD
Doorstart op 45+ en NLD

Je hebt onlangs een 45+ of NLD- traject afgerond met een actieplan. Bij Karma2coaching of elders. Het is niet leuk om te constateren dat de uitvoering van het plan niet goed verloopt.

Dit is de kans voor een doorstartgesprek met een vernieuwd arbeidsmarkt-verkennend onderzoek.

Leven volgens je waarden'
Leven volgens je waarden'


BlueScan, meer dan...
BlueScan, meer dan...
Opstellingsessie
Opstellingsessie
Maatwerk, specifiek, CV....
Maatwerk, specifiek, CV....


Regeling Rijksmedewerkers 2022
Regeling Rijksmedewerkers 2022

Je komt in aanmerking voor de subsidie als je een medewerker bent die valt onder de sector Rijk* en de afgelopen drie jaar onafgebroken in dienst van het Rijk bent geweest. Je mag niet eerder gebruik hebben gemaakt van de regeling loopbaanadvies. De regeling loopt af op 31 december 2022