Het verrichten van 'online Zelfonderzoek'

Ik beschik over ruime ervaring en ben gecertificeerd voor het gebruik van een voor Nederland redelijk nieuw zelfonderzoek, genaamd "BluePrintScan". Dit onderzoek geeft rapportages die aanleiding of ondersteunend zijn voor een coachtraject of een LoopbaanOntwikkelAdvies. Afgelopen negen jaar heb ik ruim 200 van deze onderzoeken laten doen en besproken. Zij geeft op een positieve wijze inzicht in jouw kwaliteiten, talent en potentieel en binnen welke omgeving jij het best past. Het gaat over Geluk in Werk en de ruimte die daarvoor bestaat. Sinds 2024 heeft de rapportage een andere verschijningsvorm, namelijk de BluePrintScan (voorheen MY-etool)

Waarom zou je dit onderzoek willen doen?

Het brengt je naar het moment waarop je de regie neemt. Je ontdekt en maakt gebruik van lef en het uitrollen van je levensdoel. Ook ondervindt je de verandering van perspectief, je koppelt de geest los van automatisme en patronen. Op weg naar om het echte authentieke 'zelf' te zijn.

 

Als je bereid bent om te weten waar je naartoe gaat in dit leven, is het goed om wat ervaring en begrip te hebben over jezelf en je bron, de aangeboren natuur. De emotionele, mentale en fysieke elementen van je systeem zijn verweven in je lichaam, ziel, geest. De grote boodschap is om die kracht met daarnaast je allergieën van jezelf te leren kennen. 

Dit onderzoek neemt je mee van een 2D-plaatje naar een 3D-toekomst door deze eerste stap te zetten.
En op natuurlijke wijze de volgende stap naar ruimtecreatie voor je echte innerlijke natuur. 
Als je de stilte in jezelf hebt gevonden, heb je ook de waarheid gevonden. Als je deze waarheid in jezelf hebt gevonden, hoef je niets te zoeken in dit hele bestaan. Als je goed voor jezelf zorgt, je natuurtalenten volgt en je oefent met dit geluid van stilte in je leven, dan heb je de basis voor een ander en beter morgen.

Gebruik onderstaand knop voor meer informatie over de BluePrintScan

 

 

 

 

 

Ben je geïnteresseerd, wil je meer informatie? Vul dan hier je gegevens in en we hebben contact.