Informatie over tarieven


Karma2coaching hanteert deze tarieven en legt uit waarom.

Al meer dan 20 jaar ben ik als loopbaancoach werkzaam en beschik over tientallen jaren werkervaring bij overheid en bedrijfsleven.
Ook als HRM, leidinggevende en soortgelijke rollen heb ik kennis van mensen en hun mogelijkheden opgedaan.

In de afgelopen decennia heb ik mij gecertificeerd als coach, assessor en loopbaancoach bij o.a. Coaching Academy, Noloc, NOBCO, EVC, OPQ en MY-etool. Op dit moment ben ik tevens Intuïtief Systemisch Coach voor mens en organisaties en heb mij gecertificeerd voor Familie-opstellingen

Ondanks de prijsstijgingen elders in het land hanteer ik het volgende:

Voor organisaties en instellingen wordt het zakelijk tarief gehanteerd, namelijk:

€ 149,- excl. BTW (01.07.2022)

Noot: Deze kosten zijn volledig voor belasting aftrekbaar, ook de BTW. Er bestaan naast deze vorm ook nog andere mogelijkheden, zoals het opleidingsbudget. Vraag hiernaar tijdens ons contact.

 

 

Ten aanzien van particulieren geldt het volgende:

Voor hen hanteer ik een ander, lager tarief namelijk € 139,- (incl. BTW) en maak uitzondering voor mensen met een aantoonbare uitkering. Ik zie dat als mijn bijdrage aan een betere maatschappij, waarbij een ieder kansen moet hebben op de arbeidsmarkt. Het intake gesprek voor particulieren, vaak telefonisch, is gratis.

 

Noot: Soms kunnen de kosten voor een traject als deze via de belastingaangifte (deels) worden teruggekregen. Deze teruggaaf is specifiek. Het advies is daarom de Belastingtelefoon zelf te raadplegen.


Noot: In mijn tarieven zijn onder andere de kosten verwerkt van voorbereidingen; de huur van de gespreksruimte; de reiskosten vv, die binnen het uur vallen; tenzij anders wordt aangegeven en besproken.