Blueprint: jouw talent, skills, competenties.

Het BluePrintScan overzicht van jouw ambities, mogelijkheden en de passende omgeving

 

Wat is #BluePrintScan van de organisatie Sound of Life uit Bilthoven en waarom is het meer dan de meeste online persoonlijkheid onderzoeken of assessments.

 

“Visie en het onbevooroordeeld waarnemen van jezelf zijn krachtige en effectieve instrumenten om in je centrum te blijven staan. In je kracht staan heeft te maken met zelfkennis. “

Deze BluePrintScan, het resultaat van jouw onderzoek met 2x27 online-vragen op de aspecten Functie en Persoon, geeft antwoorden op drie verschillende niveaus. Het gaat hier om de werkelijkheid van wie je bent. En is je aard en karakter in meerdere lagen, dimensies, weergegeven: 
            1o. Allereerst heb je aan de buitenkant je gedrag met daarin je 'skills en competenties'.
            2o. Daarachter ligt je persoonlijkheid die verbonden is met je 'manier van managen en werken'.
            3o. Vervolgens jouw centraal besturingssysteem met je 'inspiratie en leiderschapsstijl'.

In deze meerdimensionale realiteit komt jouw kracht tot uitdrukking.  Dat brengt deze BluePrintScan jou in de vorm van twee rapportages. Het BluePrintScan 'Verslag'  en 'Aantekeningen'. Deze geven je aanwijzingen om een verantwoord zelfbeeld te vormen.

 

Doel van het onderzoek is om voor iedereen de regie over het eigen leven te versterken en het geluk in elk deel van het eigen leven te vergroten. Alle typeringen die in het BluePrint Verslag zijn beschreven, en dus ook de gebruikte volgorde, zijn uniek en alleen voor jou van toepassing. In dit verslag bevindt zich ook de confrontaties van de resultaten van Functie en Persoon op de drie genoemde niveaus. Vaak leidt zoiets tot verrassende inzichten.

Optimale kennis en ervaring van je natuur en van je eigenschappen

Het algemene doel van deze zelfkennis is jou in staat te stellen knelpunten in het leven met weinig tot zonder problemen aan te kunnen. Ook om een leven vorm te geven dat je gelukkig maakt. Optimale kennis en ervaring van je natuur en van je eigenschappen daarin stellen je in staat om alle waarden van het leven ten volle te leven, om van alle fasen van het leven ten volle te genieten, om creatief te zijn en om een praktisch begrip en bewustzijn te hebben in de relatie met je leven.
Daarnaast zijn je motivaties brandstof van je systeem. Deze vult zichzelf automatisch aan wanneer je daarvoor ruimte en gelegenheid biedt. Een goede balans tussen activiteit en rust zorgt voor een duurzaam
onderhoud van deze brandstof en motivaties. Deze motivaties zijn altijd een natuurlijke bron van reflectie en overweging. Je zou hierin de voor geldende aantekeningen kunnen betrekken.

Omdat je jezelf in bewustzijn ontwikkelt, kun je hierin op een later en ander tijdstip nog andere zaken gaan herkennen. Wij nodigen je van harte uit om je BluePrintScan te lezen. Deze overzichten gaan zeker bijdragen aan een bewuste, energieke en gelukkige manier van leven.

 

Nu je dit weet wil je vast de overzichten met een korte één-op-één toelichting van een uur.
Het begint met het online-invullen van de vragenlijsten. De rapportages zijn dan direct klaar.
Het gesprek is gepland en aan de hand van de geprinte verslagen bespreken we jouw specifieke en authentieke eigenschappen en mogelijkheden.
De kosten hiervan bedragen totaal:
Voor particulieren  € 250,00 incl. BTW (en licentie- en printkosten, het gesprek en huur ruimte)
Voor bedrijven  € 250,00 excl. BTW (incl.
licentie- en printkosten, het gesprek en huur ruimte)

Waaruit bestaat het BluePrintScan Verslag en Aantekeningen?

Wat zijn de BluePrint aantekeningen ?