17. januari 2022
Reflectie
Een mijmering aan de waterkant met zon en ganzen.
03. januari 2022
Samen Oud en Nieuw
De weg van de combi oud en nieuw naar de viering van samen Oud&Nieuw
18. oktober 2020
De Japanse notenboom, ook wel 'levensboom', wordt de gids naar een ontmoeting tussen broer en zus. Beiden op zoek naar de onderstroom.
16. juli 2020
Je hebt alle bouwstenen voorhanden, de resultaten van de oefeningen. Nu de laatste stap. Hoe maak ik een goed en sluitend verhaal over mij, met mijn verlangen, mijn visie om het ‘samen’ verder te doen?
14. juli 2020
Geluk is niet af te dwingen. Je kunt er wel naar toewerken. Een duurzame relatie in een werkomgeving is wat jij en anderen er samen van maken. Een voortdurend proces. “One for all, all for one”.
10. juli 2020
Solliciteren voor die ‘echte’ baan is hard werken, keuzes maken, loslaten en focus op wat je echt wilt. Verwarring, duisternis, verdwaald, zijn aspecten die je zeker tegenkomt. Natuurlijk wel oplosbaar. Op zeker.
07. juli 2020
Soms is snelheid geboden. Tijd om zorgvuldig en lang na te denken, voor te bereiden ontbreekt. ‘Something or someone is knocking on your door’.
02. juli 2020
Kies voor die organisatie, dat bedrijf en groepen van mensen die ook voor jou zouden kiezen en die bij je passen.
29. juni 2020
Het gevoel dat je ergens van houdt, het weten dat het gebeurt, komt van binnenuit. Je wordt warm als je het doet, er is een intense verbinding.
25. juni 2020
Soms wordt je geconfronteerd met het verschil tussen wensen en je fysieke of mentale capaciteit. Weten wat je kunt helpt jou dit vraagstuk op te lossen!

Meer weergeven