Jouw vraag en de betekenis van diepgang

#Assertiviteit #balans #werk/privé #voorkomen #preventie #stress #burn-out #passendwerk
Focus maakt kiezen eenvoudig.

Jouw vraag over je loopbaan bevat vaak deze kenmerken en aspecten voor diepgang. Assertiviteit ofwel kansen zien en benutten, balans werk/privé, voorkomen van stress en burn-out zijn hierin sleutelbegrippen. Ik begeleid jou in:

  • Leren om positie in te nemen en verantwoordelijk te zijn voor jezelf, de manier waarop men werkt en vooral hoe je communiceert en jezelf verbindt met werkomgeving en leidinggevende(n). Welke deur of deuren maak jij open?
  • Na een gezamenlijke zorgvuldige analyse kies jij weloverwogen welke authentieke competenties c.q. kwaliteiten je gaat verbreden en/of verdiepen.
  • Verder bouwen aan de doorontwikkeling van de eigen persoonlijkheid, waarmee jij sterker wordt en leert met onzekerheden om te gaan. Leren denken over jouzelf, het onderkennen en ‘ontmoeten’ van verschillen, omgaan met veranderingen, waardoor een anticiperende en pro-actieve houding ontstaat.
  • Naar de zienswijze jezelf bovenal als rustpunt en centrum te zien en van waaruit, door verschillende acties, de huidige, volgende, toekomstige of nieuwe loopbaan vormgeeft.

Wat staat voor mij als punt op de horizon?

#Luisteren #Assessment #Authentiek #Uitzendbureau #Droombaan
Van innerlijke rust naar resultaat

Al 40 jaar word ik als begeleider getriggerd door de kansen c.q. mogelijkheden voor de mens als werknemer/ werkgever om zich verder te ontwikkelen. Dat innerlijke stemmetje dat blijft herhalen dat 'jij iets niet kunt, mag of doet' is voor velen de schijnbaar niet te passeren drempel om 'verder te gaan'.

 

Ik stel mij tot doel om met oprechte aandacht, gedrevenheid en doelgerichte aanpak voor iedereen de brug te zijn en jou in de gelegenheid te stellen kennis te maken met je eigen unieke kwaliteiten en talenten. Om die maximaal in te zetten. Die drempel te passeren naar een plezierig leven en werken, een betere maatschappij en een gezondere wereld. Voor nu en voor later.

 

Zelf groeide ik op in Amsterdam en Amstelveen. Na mijn diensttijd als onderofficier was ik politiemedewerker in de regio Kennemerland. In deeltijd heb ik HBO en WO Bestuurskunde gestudeerd en voel me in controversiële werk- en leer-omgevingen het best om de randen van mijn comfortzone op te zoeken.

 

De koppeling met ruime ervaring in HR, coachen, begeleiden op verschillende niveaus en in veel verschillende organisaties, maakt dat ik me de ultieme loopbaanexpert voel. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 90% van mijn cliënten met volle tevredenheid ander werk, een andere manier van werken, of soms de rol van ZZP hebben bereikt.

 

Horizon: Een juiste werkplek, met een juiste manier van werken in samenwerking met een juiste en passende omgeving. Een win-win-win-situatie.

 

Kijk hier voor succesvolle resultaten.