Focus maakt kiezen eenvoudig

#Assertiviteit #balans #werk/privé #voorkomen #preventie #stress #burn-out #passendwerk

Jouw vraag over je loopbaan bevat vaak deze kenmerken en aspecten voor diepgang. Assertiviteit ofwel kansen zien en benutten, balans werk/privé, voorkomen van stress en burn-out zijn hierin sleutelbegrippen. Er is altijd een weg, een richting voor jou. Ik begeleid jou in:

  • Leren om positie in te nemen en verantwoordelijk te zijn voor jezelf, de manier waarop men werkt en vooral hoe je communiceert en jezelf verbindt met werkomgeving en leidinggevende(n). Welke deur of deuren maak jij open?
  • Na een gezamenlijke zorgvuldige analyse kies jij weloverwogen welke authentieke competenties c.q. kwaliteiten je gaat verbreden en/of verdiepen.
  • Verder bouwen aan de doorontwikkeling van de eigen persoonlijkheid, waarmee jij sterker wordt en leert met onzekerheden om te gaan. Leren denken over jouzelf, het onderkennen en ‘ontmoeten’ van verschillen, omgaan met veranderingen, waardoor een anticiperende en
    pro-actieve houding ontstaat. 
  • Naar de zienswijze jezelf bovenal als rustpunt en centrum te zien en van waaruit, door verschillende acties, de huidige, volgende, toekomstige of nieuwe loopbaan vormgeeft.

Wat staat voor mij als punt op de horizon?

#Luisteren #Assessment #Authentiek #Uitzendbureau #Droombaan

Al 40 jaar word ik als begeleider getriggerd door de kansen c.q. mogelijkheden voor de mens als werknemer/ werkgever om zich verder te ontwikkelen. Dat innerlijke stemmetje dat blijft herhalen dat 'jij iets niet kunt, mag of doet' is voor velen de schijnbaar niet te passeren drempel om 'verder te gaan'.

 

Het is mijn passie, mensen het gevoel geven dat zij er mogen én kunnen zijn.
Ik stel mij daarom tot doel om jou met oprechte aandacht, gedrevenheid en doelgerichte aanpak over die drempel te helpen, de brug te zijn en in de gelegenheid te stellen kennis te maken met je eigen unieke kwaliteiten en talenten. Om die maximaal in te zetten. Die stap te nemen naar een plezierig leven en werken, een betere maatschappij en een gezondere wereld. Voor nu en voor later.

 

Zelf groeide ik op in Amsterdam en Amstelveen. Na mijn diensttijd als onderofficier was ik politiemedewerker in de regio Kennemerland. In deeltijd heb ik HBO en WO Bestuurskunde gestudeerd en voel me in controversiële werk- en leeromgevingen het best om de randen van mijn comfortzone op te zoeken.

 

De koppeling met ruime ervaring in HR, coachen, begeleiden op verschillende niveaus en in veel verschillende organisaties, maakt dat ik me de ultieme loopbaanexpert voel. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 90% van mijn cliënten met volle tevredenheid ander werk, een andere manier van werken, of soms de rol van ZZP hebben bereikt.

 

Horizon: Een juiste werkplek, met een juiste manier van werken in samenwerking met een juiste en passende omgeving. Een win-win-win-situatie. Van innerlijke rust naar resultaat.

 

Kijk hier voor succesvolle resultaten.