Maatwerk, CV, solliciteren, het videogesprek en nog veel meer.               Alles voor het plezier in werken.

Veranderen van baan, veranderen in je functie is vaak een puzzel, een labyrint.

  • Hoe ontdek ik wat ik kan, wat ik wil?
  • Hoe ontwikkel ik mij naar de toekomst?
  • Wat is mijn passie, kwaliteit, talent?
  • Hoe schrijf ik een goed CV?
  • Hoe presenteer ik mijzelf het best?
  • Hoe kies ik mijn nieuwe organisatie of team?
  • Should I stay or should I go?

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van vragen waar mensen zoals jij mee worstelen.

 

Wat wil jij investeren in deze verandering van inzicht, omstandigheden of zelfs een andere baan. Een baan die echt bij je past. Een 1-op-1-relatie heeft met je kwaliteiten, talenten, potentieel.  Waar een gezonde werk-privé-balans bestaat en je niet ten onder gaat aan stress, of nog erger een burn-out.

In de aanpak krijg je alle inzichten, antwoorden en de richting waarin jij je ambitie, wellicht een carrière, wilt vormgeven. Succesvol werken met goede en prettige resultaten.


Hoe ziet het stappenplan eruit?

 

In het introductiegesprek scannen we de vraag, de achterliggende motieven en mogelijke richtingen.  Antwoorden en invulling aan jouw behoefte. Hoe de aansluiting te vinden met je huidig of toekomstig werk. Maximaal gebruik van de (nog niet) herkende, erkende kwaliteiten en talenten.

 

De deur naar morgen gaat voor je open. De mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Samen met jou, ontstaat een blik op wat kan, wat mag. Een baangarantie is er niet, Karma2coaching is geen uitzendbureau. Wel maken we de energie vrij dat die baan, voor jou passend werk, gevonden wordt.
Het gesprek eindigt met een overzicht van het aantal onderwerp dat behandeld gaat worden. Tevens een inzicht in hoeveel sessies dit gaat plaatsvinden. Voor een maximaal resultaat zijn 5 tot 6 bijeenkomsten noodzakelijk.
In ieder geval

 

Ook zijn andere onderwerpen voor begeleiding mogelijk. Te denken valt aan stress- en burnout-preventie; persoonlijk leiderschap; zelfsturing etc.

 

Het jubileumtarief (tot 15 april 2022) voor deze vormen van begeleiding bedraag :

Zakelijk : € 134,- per uur  ipv € 158,- (excl. BTW).

 

Particulier : Voor deze groep hanteer ik een ander, lager jubileumtarief namelijk € 115,-  ipv €150,-
(incl. BTW). Daarbij maak ik graag uitzondering voor mensen met een aantoonbare uitkering. Ik zie dat laatste als mijn bijdrage aan een betere maatschappij waarbij een ieder kansen moet hebben op de arbeidsmarkt.